La compra dels terrenys de Magòria

2016-10-18-11-47-27

 

Estan d’acord que l’Ajuntament iniciï negociacions amb la Generalitat per la compra dels terrenys de l’antic camp de futbol de Magòria? Quines condicions hauria d’exigir el consistori?

Nosaltres no en sabem res, que el tema de Magòria s’estigui encarrilant pel camí de la compra de terrenys. Ja ens vau preguntar com vèiem la cessió d’aquests terrenys a l’Ajuntament, i ja vam dir que crèiem que això donaria sortida a la construcció d’equipaments esportius. És igual qui pagui l’obra (Generalitat, Ajuntament, o Diputació, si ve al cas): tot és diner públic.

Ja vam dir també que aquesta és una reivindicació de les entitats esportives de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i que el govern del Districte hauria d’escoltar més la Taula d’Esports. Pel que vam veure al darrer consell d’esports, això sembla que ja està succeint. I ens n’alegrem molt.

No pot ser que Sants, Hostafrancs i la Bordeta pateixin tanta manca d’espais esportius, perquè l’accés de tothom a l’esport és un dret, especialment si parlem de les etapes de la infància i l’adolescència.

I sobretot no pot ser que es comencin a edificar blocs d’habitatges nous a Magòria i a la Bordeta sense disposar de terrenys esportius. Perquè quan hi vinguin a viure les famílies, les mancances que ara hi ha encara seran més grans.

(L’opinió de la consellera de CUP Capgirem a “Sants-Montjuïc al dia”, el programa d’informació local de Sants 3 Ràdio on es pregunta a les conselleres i els consellers del districte sobre temes d’actualitat dels nostres barris.)

Ho podeu escoltar a partir del minut 7:07:
Descarregar l’àudio

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.